Mas el Boscà Nou
És una explotació ramadera especialitzada en la producció de carn de vedella ecològica de la raça llemosina. Ramaderia lligada a la terra , amb especial cura amb el medi, i el màxim respecte pel benestar animal.

video
Mas el Boscà Nou està situat a la part més baixa de la plana de La Vall d’en Bas (La Garrotxa), envoltat de camps de cultiu d’una notable fertilitat. L’explotació està inscrita al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) i forma part de l’Associació Catalana de Criadors de la Raça Bovina Llemosina (ASSOLIM).

Tots els vedells i vedelles que es crien són nascuts a la mateixa explotació, fills del nostre ramat de vaques de pastura, neixen i creixen a l’aire lliure, s’alleten directament de la mare, i s’alimenten a base de prats i pastures, i, cereals i farratges provinents de cultius d’explotacions inscrites al CCPAE.

Tenim especial cura amb el medi, el màxim respecte pel benestar dels animals, no utilitzem substàncies químiques de síntesi (hormones, plaguicides, adobs químics...) i tampoc utilitzem organismes modificats genèticament.

Amb el fruit d’aquest treball i dedicació, obtenim un carn de molta qualitat, confiança i lliure de residus, i us la oferim directament des de la nostre explotació, garantint la procedència, la traçabilitat i la qualitat.